duminică, 21 februarie 2010

Mania Telefoanelor Mobile


Intr-o zi,fiind in masina,am auzit la radio ca aproximativ 5 miliarde din populatia globului are achizitionat cel putin un telefon mobil.Iar de atunci ma intreb daca nu cumva devenim prea tehnologizati,scuzati termenul.

Si am si o intrebare.Cat dintre voi ati avea vointa de a renunta la telefonul mobil?.Eu nu as renunta,dar nu imi explic de ce.

Astept parerile voastre.

7 comentarii:

  1. in ziua de azi telefonul mobil a devenit un rau necesar, asa k nu as renunta...

    RăspundețiȘtergere
  2. Asa cum a zis şi Cosmin,a devenit un rău necesar.Dar după mine,a devenit chiar un moft sau un nou "trend".Dacă nu ai n telefon,nu eşti cool..Dupa mine,telefonul trebuie să fie ceva de care să te poti folosi ca să suni când ai nevoie şi să nu te lase bateria cqnt ţi-a lumea mai dragă.

    RăspundețiȘtergere
  3. Pana acum nu foarte multi ani traiam bine mersi si fara telefon. Nu cred c-as renunta, e util pana la un punct. Poate ca atunci cand iti iei un telefon cu enspe mii de functii, doar ca sa fi pe trend, ai o problema de prea mare 'tehnologizare', in rest ne face mai mult bine decat rau.

    RăspundețiȘtergere
  4. Pentru mine e necesar si util doar pentru apeluri si sms. De ce e necesar? pt. ca am renuntat la tel. fix, iar pe mobil pot fi gasit oriunde si la orice ora. Pentru net am calculator si acasa si la munca.

    RăspundețiȘtergere
  5. Sincer nu as putea. Cel putin ar fi greu fara telefon. Nu as mai putea sa iau legaturi cu multi si asta ar insemna sa ii contactez pe "mess" ceea ce nu imi prea place. Ori prin telefon ori live.
    :D

    RăspundețiȘtergere
  6. eu renunt la telefonul mobil in weekend sau in alte zile in care pur si simplu doresc sa stau linistita... :) mai greu e cu renuntatul la Internet pentru o zi

    RăspundețiȘtergere
  7. Nu prea avem cum sa renuntam la telefonu` mobil. Ne-a intrat in sange si daca nu-l avem o zi-doua dam in anemie. =))

    RăspundețiȘtergere