luni, 22 februarie 2010

Imi pare rau


Ea era sufletul sau pereche,regina lui,dorinta,visul,o alta lume.El reprezenta toata fericirea din lume prentru ea,refugiul sau.Fiecare moment petrecut impreuna reprezenta pentru cei doi un moment desprins de lume.

Se cunosteau de o viata,chiar daca erau doar doi tineri de 20 de ani.S-au inteles bine din prima zi in care s-au cunoscut.Au crescut impreuna si,odata cu ei,a a crescut si dragostea dintre ei.

Erau prieteni,iubiti,amanti,complici...Se iubeau mai presus de orice limita.Se visau imbratranind impreuna,si nu se temeau sa isi arate iubirea fata de alte persoane.Toata lumea ii invidia si ii iubea in acelasi timp.Era imposibil sa nu iubesti doi tineri care traiau doar pentru dragostea lor,care te faceau sa te gandesti la marile povesti de dragoste gen Romeo si Julieta.

Din pacate,nu toate povestile cu printi si printese sunt reale.Si nici povestea lor nu s-a terminat cu ,,..si au trait fericiti,inconjurati de copii si flori,pana la adanci batraneti...,,.Povestea lor s-a terminat chiar mai rau decat si-ar fi putut cineva imagina.

La data de 14 Ianuarie 2003 toate canalele de stiri anuntau moartea tinerei.Baiatul nu stia nimic,el o astepta sa vina acasa...ii era dor de ea,si simtea ca ceva rau se va intampla.Cand a auzit stirea nu stia ce sa creada,nu vroia sa creada.A plans,a plans dupa ea mult.Dupa un an de la moartea ei a inceput din nou sa interactioneze cu alte persoane,insa era schimbat.Era un mort umblator.Nu mai avea sentimente pentru nimeni,nu ii mai pasa de nimic,decat de iubita lui,care il astepta undeva,si pe care de abia astepta sa o vada.

S-au m-ai indragostit multe femei de el,era un barbat frumos,nimeni nu ii putea rezista.Insa el nu vedea in femeia de care se indragostise doar partea care semana cu iubita lui,si incerca si pe aceasta sa o faca sa semene cu ea,sau vorbea atat de mult de ea incat toate femeile il paraseau cu ochii in lacrimi.

Intr-o zi,se plimba prin parcul prin care obijnuia sa se plimbe cu tanara lui mireasa.Era o adevarata durere sa il privesti.Stralucirea ochilor sai albastri se stinse,se prefacu intr-o lumina rece,ce iti dadea fiori.

La un timp nu mai aparu nici el.Lumea incepu sa isi faca griji.Familia sa l-a gasit mort in casa pe care planuia sa o cumpere pentru a o imparti cu iubita sa.Alaturi de corpul sau au gasit si urmatorul mesaj:
,,Nu apartin acestei lumi.Ea ma asteapta si stiu ca acum putem fi impreuna pe veci.

Imi pare rau.,,

6 comentarii: