duminică, 2 octombrie 2011

Copilarie

Am implinit de curand 17 ani si acum ma gandesc ca oficial acesta este ultimul an de "copilarie". Spun "oficial" pentru ca stiu ca voi ramane un copil pentru totdeauna. Cred - de fapt sunt sigura - ca imi doresc sa implinesc 18 ani doar pentru a imi putea lua permisul auto, pentru a putea strabate lumea in lung si-n lat asa cum voi vrea eu. Sunt de parere ca ar trebui sa ramanem mereu copii, sa pastram o bucatica din "inocenta copilariei". Cine spune ca daca devii adult trebuie sa devii sobru si rece? Trebuie sa stii sa te bucuri de lucrurile marunte ce ne sar in drum in fiecare zi.

Mai jos am cateva poze din sutele facute vara asta, care ma fac sa zambesc cand le privesc acum. Privirea inocenta a unui copil, care nu are nici o grija, e cel mai frumos lucru pe care l-as putea vedea, cel putin acum.

2 comentarii:

  1. La mulţi ani încă o dată...
    Când mă gândesc la o astfel de vârstă nu pot să devin decât melancolic.
    Îţi doresc să îţi păstrezi copilăria în suflet, indiferent dacă filele din calendar vor să fie neapărat păsări călătoare. Numai că se duc fără să se mai întoarcă... Important este să trăim aşa cum simţim şi, firesc, frumos.
    Gânduri bune...

    RăspundețiȘtergere
  2. Subscriu. Si eu as vrea sa putem ramane young and restless forever and ever.
    PS: Pozele sunt minunate. Love 'em!!!

    RăspundețiȘtergere