marți, 26 aprilie 2011

Romania, schimba-te!

Buna,
In primul rand: Hristos a inviat!
In al doilea rand: imi pare rau ca nu am mai scris, dar am fost ocupata..scoala, scoala, si in timpul liber, scoala.
Dar iata ca scriu din nou. Yeei:)) Vreau sa dau semne ca inca mai exist, asa ca imi spun si eu off-ul.
Deci, sa incep:)). Am urmarit toata panarama asta cu Romanii au talent, care dupa parerea mea ar trebui numita: Romanii sunt cretini. Am vazut editii din SUA si UK si am vrut sa vad ce vor face romanii. Normal ca nu mi-a placut. Tre sa fiu eu Gica contra mereu.
Eu am vrut sa castige talentul adevarat, pe numele sau Narcis Iustin Ianau(hopa, uite o rima;)))
Aseara sincer stateam cu sufletul la gura, cu telefonul in mana, si pentru ca votasem, si pentru ca ma pregateam sa arunc cu el in TV. Si se anunta top 2. Narcis, un adevarat exemplu de ROMAN TALENTAT, si Tutu Adrian, o chestie care nici nu stiu ce a cautat in semifinale. Ca sa nu mai spun in finala.
Si anunta castigatorul. Imi piere zambetul, si prima reactie a fost sa schimb canalul, pentru a nu arunca cu ceva in TV.
Ei bine, suntem inculti. Stiu ca Narcis va avea un viitor mult mai stralucit decat Adrian. Dar ideea asta ma oftica. A castigat un non-talent, in fata unui talent extraordinar de rar.
Eh, in fine, vroiam si eu sa dau semne ca exist.
Pana data viitoare, va las sa va spuneti voi parerea.

duminică, 3 aprilie 2011

Careless Whisper

Vineri am auzit la Romanii au talent melodia Careless Whisper de la George Michael. Sincer imi pare rau ca nu a intrat tipa care a cantat melodia in finala. In fine, nu mai ascultasem melodia de ceva timp. Mai bine spus, mi se stersese de tot din memorie, dar vineri seara "parca o stiam de undeva". Acum recuperez timpul in care nu am ascultat melodia, de ieri o ascult si ascult si ascult din nou, dar nu ma mai satur de ea. Mi se pare absolut superba:X.

"Never without your love.
Tonight the music seems so loud
I wish that we could lose this crowd.
Maybe it's better this way

We'd hurt each other with the things we want to say.
We could have been so good together
We could have lived this dance forever."